Wilt u een heftafel of schaar heftafel kopen?

Wij leveren heftafels in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar elektrische heftafel, hydraulische heftafel, verrijdbare heftafel, auto heftafel, motorheftafel of vaste heftafel? Wij verkopen heftafels van hoogwaardige kwaliteit. Kunt u de gewenste heftafel niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Schaar heftafel

De heftafel en schaar heftafel/schaarlift wordt vaak toegepast om zware producten en pallets op hoogte te plaatsen in uiteenlopende situaties. Heftafels en schaafliften worden voornamelijk gebruikt om op een ergonomische werksituatie te creëren. Een juiste werkhoogte voorkomt namelijk rugklachten en bevordert de productiviteit. Onze heftafels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van 755 mm tot 4210 mm.

Motorheftafel

Een motorheftafel hoort thuis in elke werkplaats of garage. Of u nu dagelijks aan een motor sleutelt of als particulier in het weekend graag sleutelt aan een motor, dan kan een motorheftafel niet ontbreken. Tijdens het sleutelen is het belangrijk om een juiste werkhouding aan te nemen. Een motor heftafel zorgt voor een juiste werkhouding, doordat de tafel in elke gewenste hoogte geplaatst kan worden.

Verrijdbare heftafel

Een verrijdbare heftafel is onmisbaar in werkruimtes waarbij zware producten verplaatst moeten worden. Onze verrijdbare heftafels zijn uitgevoerd met stevige zwenkwielen en kunnen probleemloos zware producten verplaatsen, zowel in hoogte als over de werkvloer. Daarnaast kunnen de heftafels in de juiste hoogte worden ingesteld, zodat elke medewerker op de juiste werkhoogte kan werken. Kortom: een onmisbare mobiele helper voor alledaags gebruik.

Heftafel elektrisch

Naast handmatige heftafels leveren wij ook elektrisch heffende heftafels of elektrisch heffend verrijdbare heftafels. Onze elektrische heftafels zijn standaard uitgerust met een vast besturingselement of verbonden met een losstaand besturingselement. Een elektrische heftafel biedt vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het snel verplaatsen van producten.

Hydraulische heftafel

Hydraulische heftafels zijn ideaal om goederen omhoog te liften in bijvoorbeeld de garage, werkplaats of loods. Door het geïntegreerde schaarsysteem is de heftafel stevig en stabiel. De hydraulische heftafel is voorzien van een voetpedaal zodat deze gelijkmatig omhoog gepompt kan worden. Verder beschikken de hydraulische heftafels over vier zwenkwielen waarvan twee met een rem.

Vaste en inbouw heftafel

Een vaste of inbouw heftafel nodig die kan worden vastgeschroefd aan de grond of die kan worden ingebouwd. Wanneer de heftafel op een vaste plek moet staan om bijvoorbeeld goederen naar een hogere verdieping te verplaatsen, dan is een vaste of inbouw heftafel zeer geschikt. In deze categorie hebben wij vele heftafels in verschillende afmetingen en hoogtes.

Juiste heftafel kiezen

Bent u op zoek naar een heftafel / schaarlift, maar heeft u geen idee welke het meest geschikt is in uw situatie. Neem dan gerust contact met ons op via onze chatfunctie of info@logistiekintern.nl. We adviseren u graag welke heftafel het meest geschikt is in uw situatie.